Varstvo osebnih podatkov

Vsakdo z e-poštnim naslovom, ki se strinja s spodnjimi pogoji, se lahko prijavi na brezplačno e-novice.

Naročnina na e-novice je prostovoljna in predstavlja podlago za obdelavo osebnih podatkov v skladu z 10. členom in v zvezi s 72. členom Zakona o varstvu osebnih podatkov (Uradni list RS, št. 94/2007 s spremembami; ZVOP-1), in v skladu s 45.a členom Zakona o varstvu potrošnikov (Uradni list RS, št. 98/2004 s spremembami; ZVOP-2).

Vsebina e-novic

Z brezplačnim e-glasilom vas želimo obvestiti o trenutnih aktivnostih za kupce in obiskovalce spletne strani A10, kot so prodajne akcije, popusti, posebne ponudbe in novosti. Pošiljatelj e-novic in upravljavec osebne baze podatkov je podjetje A10.

 

S tem se strinjam, da se bodo moji osebni podatki uporabljali za:

  • Obveščanje o aktualni ponudbi preko elektronske pošte.

 

E-novice boste prejemali na podlagi vaše prostovoljne naročnine na e-novice na spletnih mestih, sodelovanja v nagradni igri skrbnikov ali na drugih pravnih podlagah, ki se uporabljajo za prostovoljno privolitev.

 

Posameznik se z naročnino na e-novice podari podjetju A10 izrecno soglasje za obdelavo osebnih podatkov za namene ciljnega in neposrednega trženja. Podjetje A10 lahko naročeni e-poštni naslov obdeluje do preklica takega soglasja ali dokler podatki ne služijo več svojemu namenu. Podjetje A10 varuje zbrane osebne podatke in jih uporablja v skladu z Zakonom o varstvu osebnih podatkov izključno za namen, za katerega so bili pridobljeni, in jih ne razkrije tretjim osebam. V skladu z Zakonom o varstvu osebnih podatkov imate pravico do dostopa, prepisa, kopiranja, spreminjanja, popravka, blokiranja ali brisanja vaših osebnih podatkov.

Odjavi se

 

V skladu z Zakonom o varstvu osebnih podatkov je posameznik upravičen pisno ali na drug dogovorjen način zahtevati, da to podjetje A10 trajno ali začasno preneha uporabljati osebne podatke za namene ciljnega in neposrednega trženja. Podjetje A10 mora ustrezno onemogočiti uporabo osebnih podatkov za namene ciljnega in neposrednega trženja v 15 dneh po prejemu takega obvestila in o tem posameznika pisno obvestiti v naslednjih petih dneh ali na drug dogovorjen način.